Tradició Sofisticada

A Can Marlau, honrem la rica tradició culinària catalana, elevant-la amb tocs sofisticats i creatius per oferir-te una experiència gastronòmica única.

Veure més

La nostra passió


Moments inoblidables a CanMarLau, una passió culinària que captiva els teus sentits. Gaudeix de plats elaborats amb cura, un servei excepcional i un ambient acollidor. Vine i viu la màgia de Can Marlau.

CanMarLau

A Can Marlau som un restaurant gastronòmic ubicat a Barcelona, on la passió per la cuina es barreja amb la tradició i l'excel·lència culinària. La nostra història es remunta a anys d'experiència i aprenentatge a alguns dels millors restaurants del món.

El nostre fundador, Ferran Soler Ferrer, va iniciar la seva trajectòria al món de l'hostaleria al CETT, i des de llavors ha portat el seu talent a ciutats com Londres i París. La seva passió per la cuina autèntica i de qualitat el va portar a endinsar-se al món de la gastronomia catalana, treballant en reconeguts establiments com El Bulli i El Celler de Can Roca.

L'octubre del 2022, Can Marlau va obrir les portes com el primer restaurant propi de Ferran Soler.


Aquí, combinem el coneixement adquirit al llarg dels anys amb la nostra visió d´una cuina catalana de casa de menjars i tapes refinades. El nostre objectiu és oferir una experiència culinària única, on la qualitat del producte i la tècnica culinària es fusionen per crear plats inoblidables.

La nostra carta reflecteix la passió pels sabors autèntics i els ingredients de temporada. Des dels nostres exquisits esmorzars de forquilla fins als nostres plats de cullera i les nostres tapes creatives, cada creació està dissenyada per delectar els comensals i despertar-ne els sentits.

El nostre equip està compromès a oferir-te un servei excepcional, on cada detall compta perquè la teva visita sigui memorable.

Ferran Soler


Reconegut xef amb una passió per l'excel·lència culinària i una profunda estima per la tradició i els ingredients de temporada. Amb una sòlida formació en hoteleria, va emprendre un viatge que el va portar des de destacats establiments a Londres i París fins a restaurants icònics com El Bulli i El Celler de Can Roca. La seva dedicació al seu ofici el porta a convertir-se en un xef humil i respectat, i ara porta la seva experiència i amor per la gastronomia al seu propi projecte, on mostra els valors de PRODUCTE, TRADICIÓ i TEMPORALITAT.

1999
CETT

Ferran Soler Ferrer, va començar cursant els estudis d'hostaleria al CETT els anys 1996 al 1999.

2003

Després de completar els estudis, es va dirigir a Londres i París per continuar la seva formació i experiència professional.

2004
EL BULLI

Va tenir l'oportunitat de fer un stage a El Bulli, on va treballar durant una temporada completa i va tenir la possibilitat de tornar al següent any durant un mes més. Aquesta experiència va ser increïble per a ell.

2018

Durant aquest període, també va realitzar un altre stage a El Celler de Can Roca, un restaurant que sempre portarà al seu cor a causa del tracte rebut.

2010
Saüc 

Després, va treballar durant 6 anys al restaurant Saüc de Barcelona, on va aprendre i es va convertir en el cuiner humil que és avui dia.

2016​
Paral·lel

Finalment, gràcies a la seva dona i a Albert Adrià, es va unir al projecte del barri al Paral·lel de Barcelona

2018
Bodega 1900

Cap de cuina al Celler 1900

2020
Tickets

Allí va ser el segon de cuina a Tickets i cap de cuina a la seva estimada Bodega 1900

L'equip

Ferran Soler

Fundador i xef principal, Ferran, és el cor de Can Marlau. Amb la seva creativitat i habilitat culinària, delecta els nostres comensals amb plats innovadors i saborosos. La seva passió per la gastronomia es reflecteix a cada detall de les seves creacions, brindant una experiència culinària única.

Victor Sanchez 

Talentós cuiner i ajudant de cuina a Can Marlau. Amb la seva destresa i dedicació contribueix a l'equip amb la seva experiència en la preparació de plats deliciosos. La seva passió pels sabors autèntics i els ingredients frescos s'aprecia a cada mos que surt de la nostra cuina.

Ton Díaz

Encarregat de sala, expert en vins i apassionat del whisky de col·lecció. Amant del servei i un expert en oferir una experiència excepcional als nostres comensals. Amb la seva calidesa i atenció personalitzada, s'assegura que cada client se senti benvingut i còmode, creant un ambient acollidor i agradable al nostre restaurant.

Jonatan Viol

Amb la seva personalitat encantadora i la passió pel món de la gastronomia, Jonatan s'assegura que cada visita sigui una experiència única. Ja sigui que estiguis buscant una recomanació de tapes, una xerrada sobre vins o simplement vulguis gaudir d'una agradable conversa, Jonatan estarà encantat d'acompanyar-te al viatge culinari.